Harald_frise_til_tekster_100px bred_December2022

Det begyndte i 2014

Harald Blåtands Laug er grundlagt i 2014 for med godt humør at udbrede kendskabet til vikingerne, Vestsjælland og Danmark, samt understøtte venskab og kulturmødet mellem mennesker og nationer. Lauget er inspireret af vikingekongen Harald Blåtand, der dannede staten Danmark og med vikingeborgen Trelleborg skabte grundlaget for Vestsjællands handel og internationale relationer. Disse visioner ønsker Harald Blåtands Laug at videreføre gennem sine medlemmer af Lauget.

 

Laugets medlemmer bliver udvalgt og inviteret til at være en del af Lauget, idet der lægges vægt på medlemmernes internationale relationer, et positivt og inspirerende livssyn, samt lyst til at være ambassadører for Lauget.
Optagelsesceremonien foregår på vikingeborgen Trelleborg. Medlemmerne, der bærer en pin med Laugets logo, er alt fra kunstnere, ambassadører, forenings- og forretningsfolk, samt ledere fra mange lande. Medlemmerne kan indstille forretningsforbindelser til optagelse, og herved give disse en unik oplevelse.

 

Vi er med i Harald Blåtands Laug på grund af de spændende mennesker man møder. Det handler ikke om business, men om gode relationer, 2 årlige møder, samt udveksling af historier og oplevelser fra hele verden.

DANERNES KONGE

(Visited 131 times, 1 visits today)