På årets første Laugsmøde i februar blev formand for Korsør Erhvervsforening og mangesidig erhvervsmand Jacob Stryhn optaget som det sidste medlem af Harald Blåtands Laugstyrelse på 8 medlemmer.

Oldermanden i Lauget, Finn Berggren, bød Jacob Stryhn hjertelig velkommen og understregede, at Laugstyrelsen ser frem til det kommende samarbejde, hvor det kommende års store opgaver bl.a. er det nye ungdomsudvekslings projekt med Waterford City and County Council i Irland og Laugets medspil i gennemførelsen af Ny Trelleborg.

Foto: Jacob Stryhn i midten er omgivet af Laugstyrelsesmedlemmerne fra venstre Anette Borg, Lis Tribler, Svend Erik Kristensen, Jens Grønkjær, Birgitte Dinesen og Finn Berggren. Laugstyrelses medlem borgmester Knud Vincents var forhindret.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Tags: , Last modified: 3. marts 2023