Billedetekst: Fra venstre: Formand Jens Grønkjær aflægger beretning, næstformand Svend-Erik Kristensen dirigerer, oldermand Finn Berggren ønsker velkommen, kasserer Lis Tribler aflægger regnskab.

Onsdag den 15. maj 2024 afholdt Harald Blåtands Laug Laugforsamling (årsmøde) på Kragerup Gods. Oldermand Finn Berggren ønskede velkommen, og formand Jens Grønkjær aflagde beretning. Kasserer Lis Tribler aflagde regnskab, og Oldermanden fortalt om planerne for det kommende år, herunder kommende optagelser, familiedag på Trelleborg, og 10-års jubilæum. Det hele under ledelse af dirigenten, næstformand Svend-Erik Kristensen.

Efter generalforsamlingen fortalte vicedirektør Henriette Dudek om Nationalmuseets strategi. Emily Ghadimi fra Irlands ambassade talte i forbindelse med Laugets udvekslingsprogram med Irland, hvor studerende fra Irland besøger Danmark, og en dansk besøger Irland.

Sidste år var det Alexander Noort, og han fortalte levende om sine oplevelser. Afslutningsvis indtog de 50 deltagere i dejlig middag.

Billedetekst: Henriette Dudek, Nationalmuseet.

Billedetekst: Emily Ghadimi, Irlands ambassade, med Oldermanden og udvekslingsstudent Alexander Noort.

Fotos: Alan Thagaard

(Visited 1 times, 1 visits today)
Tags: , Last modified: 29. maj 2024